• Αρχική
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Ο Όμιλος Καρουζέλ και η ιστοσελίδα www.carouzelgroup.com, ανήκουν στην  εταιρεία «EDITIONS CAROUZEL ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με  το διακριτικό τίτλο «EDITIONS CAROUZEL SINGLE MEMBER P.C.» Είμαστε δεσμευμένοι στην προστασία της ιδιωτικής ζωής σας και συμμορφωνόμαστε με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων. Αυτή η δήλωση απορρήτου περιγράφει πώς συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε.
 
Ποιες πληροφορίες συλλέγονται;
Προσωπικές πληροφορίες
Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η «ΚΑΡΟΥΖΕΛ» μπορεί να ζητήσει ή / και να συλλέγει προσωπικές πληροφορίες (όπως όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την ημερομηνία γέννησης) από εσάς σε εθελοντική βάση:
- προκειμένου να σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε όλες τις σελίδες της ιστοσελίδας
- για να σας δώσει τη δυνατότητα να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας
- για να σας δώσει τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε παιχνίδια, διαγωνισμούς, εκδηλώσεις και προωθητικές ενέργειες
- για να σας δώσει τη δυνατότητα να κερδίσετε δώρα και βραβεία
- για να σας δώσει τη δυνατότητα να στέλνετε ερωτήσεις ή σχόλια για την «ΚΑΡΟΥΖΕΛ»
- για να σας δώσει τη δυνατότητα να αγοράσετε οποιαδήποτε αγαθά από την «ΚΑΡΟΥΖΕΛ» (όπου και όταν παρέχονται)
- για άλλες υπηρεσίες που απαιτούν εγγραφή ή συνδρομή.
Οι ζητούμενες πληροφορίες χρησιμοποιούνται επίσης από την «ΚΑΡΟΥΖΕΛ»  για να σας στέλνουμε παραγγελίες, δελτία τύπου, πληροφορίες για την εταιρεία μας, και διαφημιστικό υλικό. Τα προσωπικά σας δεδομένα επίσης χρησιμοποιούνται για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας όταν είναι απαραίτητο. Όταν θέλετε να παραγγείλετε τα προϊόντα on-line, χρηματοοικονομικές πληροφορίες που συλλέγονται χρησιμοποιούνται για να σας χρεώσουμε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.
Η ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει chat rooms, forums, message boards και / ή προσωπικές ιστοσελίδες. Να θυμάστε ότι οι πληροφορίες που γνωστοποιούνται σε οποιοδήποτε από αυτά, είναι η ενημέρωση του κοινού και πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν αποφασίζετε να αποκαλύψετε τα προσωπικά σας στοιχεία.
Εάν είστε πολίτης της Ε.Ε. και είστε κάτω από την ηλικία των 18 ετών, θα πρέπει να κάνετε χρήση της ιστοσελίδας με τη συναίνεση του γονέα σας ή του κηδεμόνα σας, προκειμένου να αποκτήσετε  πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα.
Εάν είστε πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών και είστε κάτω από την ηλικία των 13, σύμφωνα με τον Κανονισμό «Children's Online Privacy Protection Act», η «ΚΑΡΟΥΖΕΛ»  απαιτείται να γνωρίζει  την ηλεκτρονική δ/νση του γονέα ή κηδεμόνα σας, προκειμένου να αποκτήσετε  πλήρη πρόσβαση στις υπηρεσίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα.
 
Τα δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα
Η χρήση των διευθύνσεων IP
Η  «ΚΑΡΟΥΖΕΛ»  συλλέγει διευθύνσεις IP για τους σκοπούς της διαχείρισης του συστήματος, για να αναφέρουμε συνολικά στοιχεία στους συνεργάτες μας, και να ελέγχουμε τη χρήση της ιστοσελίδας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις διευθύνσεις IP για τον εντοπισμό ενός χρήστη για δημογραφικές πληροφορίες. Παρακαλώ εξετάστε κάθε υπηρεσία πριν από τη χρήση και ελέγξτε ποιες πληροφορίες είστε πρόθυμοι να παράσχετε
Χρήση των Cookies
Τα cookies είναι πληροφορίες που μεταβιβάζει μια ιστοσελίδα στον σκληρό δίσκο ενός επισκέπτη για σκοπούς τήρησης αρχείου. Ένα cookie μπορεί να μας πει αν έχετε επισκεφθεί την ιστοσελίδα πριν και ποιες σελίδες του δικτυακού τόπου έχετε δει. Τα cookies που χρησιμοποιούμε δεν συλλέγουν προσωπικές πληροφορίες για εσάς, μας παρέχουν με οποιοδήποτε τρόπο να επικοινωνήσουμε μαζί σας, ή να εξαγάγετε όλες τις πληροφορίες από τον υπολογιστή σας. Έχουν οριστεί να λήξουν μετά από τριάντα λεπτά αδράνειας. Αν και οι περισσότεροι web browsers δέχονται αυτόματα τα cookies, μπορείτε να αλλάξετε τον browser σας για να σας ειδοποιεί κάθε φορά που μια ιστοσελίδα επιχειρεί να μεταφέρει ένα cookie στο σκληρό σας δίσκο ή να απορρίπτει τα cookies αυτόματα. Συμβουλευτείτε το αρχείο βοήθειας οθόνη του Browser σας για περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε περιστασιακά να λάβετε cookies από τους διαφημιστές μας. Η «ΚΑΡΟΥΖΕΛ»  δεν ελέγχει αυτά τα cookies και δεν υπόκεινται σε αυτήν την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τις πολιτικές απορρήτου των διαφημιζόμενών μας για να μάθετε πώς συλλέγουν και χρησιμοποιούν πληροφορίες.
Σύνδεσμοι με άλλες ιστοσελίδες
Πολλές ιστοσελίδες συνδέονται με την «ΚΑΡΟΥΖΕΛ»  και μπορεί να συνδεθείτε με άλλες ιστοσελίδες που πιστεύουμε ότι μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες για τους επισκέπτες μας. Η «ΚΑΡΟΥΖΕΛ»  δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο αυτών των δικτυακών τόπων και δεν είναι σε θέση να ελέγχει τις πληροφορίες που περιέχονται ή συλλέγονται σε αυτές. 
Τα παιδιά πρέπει πάντα να ελέγχετε με ένα γονέα ή κηδεμόνα πριν από τη σύνδεση με τις νέες ιστοσελίδες. Παρακαλείστε να συμβουλευτείτε την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων σε αυτές τις ιστοσελίδες για να μάθετε πώς συλλέγουν και χρησιμοποιούν πληροφορίες.
Opt-out
Αν προτιμάτε να μην λαμβάνετε άμεση επικοινωνία σχετικά με τα προϊόντα μας και / ή τις υπηρεσίες στο μέλλον, μπορείτε να επιλέξετε να εξαιρεθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες στο κάτω μέρος του e-mail μας για να σας.
 
Αναθεώρηση και Διόρθωση των πληροφοριών σας
Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν νιώθετε ήσυχοι ότι τα προσωπικά σας στοιχεία, που διατηρεί η «ΚΑΡΟΥΖΕΛ» είναι εσφαλμένα και πρέπει να αλλάξουν ή να διαγραφούν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ή να αφαιρέσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία αναλόγως. Μπορούμε να συνεχίσουμε να διατηρούμε τις πληροφορίες σας στα αρχεία μας, λόγω τεχνικών και νομικών απαιτήσεων, περιορισμών που σχετίζονται με την ασφάλεια, την ακεραιότητα και τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για την επίλυση διαφορών.
Κοινοποίηση σε τρίτους
Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται από εμάς μπορεί να μοιραστούν με κάποια από τις θυγατρικές μας εταιρείες ή τις εταιρείες του Ομίλου «ΚΑΡΟΥΖΕΛ». Αυτές οι εταιρείες θα κατέχουν και να διαβιβάζουν όλα τα προσωπικά δεδομένα στο ίδιο ασφαλή, εμπιστευτικό και ασφαλές περιβάλλον, όπως ορίζεται κατωτέρω. Η «ΚΑΡΟΥΖΕΛ»  μπορεί να μοιραστεί συγκεντρωτικά στοιχεία με τους συνεργάτες και τους διαφημιστές της. Αυτά τα δεδομένα δεν περιέχουν προσωπικά στοιχεία. Η «ΚΑΡΟΥΖΕΛ» δεν θα πωλήσει ή παραχωρήσει προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας. 
Ασφάλεια
Έχουμε θέσει σε εφαρμογή φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές διαδικασίες για τη διαφύλαξη και την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, τη διατήρηση της ασφάλειας των δεδομένων, και την δέουσα χρήση πληροφοριών που συλλέγουμε ηλεκτρονικά. Δυστυχώς, καμία μετάδοση δεδομένων μέσω του Διαδικτύου δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι 100% ασφαλής. Ως αποτέλεσμα, ενώ η «ΚΑΡΟΥΖΕΛ»  προσπαθεί να προστατεύσει τα προσωπικά σας στοιχεία, δε  μπορεί να εξασφαλίσει ή να εγγυηθεί την ασφάλεια των πληροφοριών που μεταδίδετε σε εμάς.
Πολιτική για τα παιδιά κάτω των 18 ετών
Εάν είστε πολίτης μιας ευρωπαϊκής χώρας και κάτω από την ηλικία των 18 ετών, ή ένας πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών ή του Καναδά και κάτω από την ηλικία των 13 ετών θα πρέπει να μας παράσχετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του γονέα ή νομίμου κηδεμόνα σας, προκειμένου να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση για τις υπηρεσίες που παρέχονται στον ιστότοπο. Επιπλέον, θα παρέχουν στους γονείς σας με τη δυνατότητα να: (α) επανεξετάζουν τις προσωπικές πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από εσάς (Β) να αρνηθούν την περαιτέρω συλλογή ή χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και (γ) την απομάκρυνση αρχείων σας από την βάση δεδομένων μας. Η «ΚΑΡΟΥΖΕΛ»  δεν απαιτεί από τα παιδιά να παράσχουν περισσότερες πληροφορίες από ό, τι είναι ευλόγως αναγκαίο  για να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε από τις δραστηριότητές της ιστοσελίδας μας.
Έως ότου παρασχεθεί συγκατάθεση, δε θα συλλέγουμε ούτε πληροφορίες σχετικά με εσάς ούτε θα χρησιμοποιούμε πληροφορίες που έχουμε συλλέξει για άλλο σκοπό εκτός από την απόκτηση της άδειας. Αν δεν έχουμε τη συγκατάθεση του γονέα σας εντός 30 ημερών θα καταστρέψουμε όλα τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε λάβει από εσάς και θα έχετε μόνο περιορισμένη πρόσβαση στην ιστοσελίδα.
Μόλις δώσει τη συγκατάθεση ο γονέας ή κηδεμόνας σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επιβεβαιώνει ότι θα έχετε την πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα παραληφθεί μέσα σε μια εβδομάδα από τη λήψη συγκατάθεσης του γονέα σας.
Ακόμη και μετά αν ένας γονέας έχει δώσει τη συγκατάθεσή στην  «ΚΑΡΟΥΖΕΛ» για τη συλλογή προσωπικών πληροφοριών από το παιδί του / της, ο γονέας μπορεί ανά πάσα στιγμή να αναθεωρήσει, να τροποποιήσει ή να διαγράψει τις πληροφορίες που είχε ήδη συλλέξει. Ένας γονέας μπορεί να ανακαλέσει τη συγκατάθεσή του, αποστέλλοντας επιστολή στη Δ/νση των γραφείων της «ΚΑΡΟΥΖΕΛ», όπως αναγράφεται κατωτέρω
Ερωτήσεις και καταγγελίες
Οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή παράπονα σχετικά με την «ΚΑΡΟΥΖΕΛ» αποστέλλεται στις
Εκδόσεις Καρουζέλ S.M.P.C.
Οδός Μιαούλη αρ. 1, Περιστέρι, 12131,Αθήνα
Τηλέφωνο: +30 210 5785810
Αριθμός φαξ: +30 210 5761443

EDITIONS CAROUZEL SMPC IKE

STICKERS – CARDS – TAGS

Μιαούλη 1, Περιστέρι, 12131
Demo

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

210 5769799

info@carouzelgroup.com
law-licensing@carouzelgroup.com
marketing@carouzelgroup.com